Ons team

Wat houdt ons bezig?
Als creatieve mensen laten we ons door heel veel inspireren. We zijn continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe stijlen en nieuwe technieken. Wie plaatsneemt in één van de kappersstoelen bij Nouveau Coiffures merkt gelijk dat de medewerkers zelfverzekerd te werk gaan en op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends. We werken professioneel en adviserend.

Vernieuwing
Voor de kappers van Nouveau Coiffures is het belangrijk om scherp te blijven. Doel is om de massa voor te zijn door nieuwe lijnen, kleurstellingen en vormen te maken. We bezoeken regelmatig shows van o.a. Schwarzkopf en het Spectrum en organiseren trainingsavonden in de salon waarbij we blijven leren en ontwikkelen. We zijn nooit klaar met op de hoogte zijn.

 

Maatwerk
Mode blijft persoonlijk, iedereen zoekt zijn eigen sfeertje en stijl. Dat zorgt er ook voor dat wat bij de één goed staat bij de ander geen gezicht is. Maar gelukkig begrijpen we bij Nouveau Coiffures dat het kappersvak maatwerk is. De kappers gaan enthousiast te werk en zorgen ervoor dat de klant een kapsel krijgt dat bij hem of haar past.

We stellen ons graag even voor.

Yuri van den Heiligenberg

Yuri van den Heiligenberg

Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Yuri van den Heiligenberg. Ik ben 45 jaar en eigenaar van Nouveau Coiffures en Sharp Barbershop Enkhuizen. Ik zit al 24 jaar in het kappersvak. Ik heb mijn opleiding gedaan aan de Nederlandse Kappersacademie in Rotterdam, dames en heren vak. Ik was klaar met mijn opleiding in 1997 en ben toen eerst in dienst gegaan bij Martin de Haan Intercoiffure in Edam. En ben ik in 1998 bij Nouveau Coiffures begonnen. In 2014 heb ik de zaak overgenomen. En in  2017 heb ik de zaak laten verbouwen in twee gedeeltes een dames kant (Nouveau Coiffures) en een Barbershop voor de heren (Sharp Barbershop Enkhuizen). Ik ben mij dan ook gaan specialiseren in het mooie Barbiers vak!

Zie ik je snel bij mij in de stoel! Tot snel!

 

Shannon Louwerman

Shannon Louwerman

Ik ben Shannon Louwerman, 28 jaar en Allround haarstyliste wat ik al met veel passie vanaf mijn 17de jaar doe. Het kappersvak blijft mij verbazen vanwege de groei mogelijkheden en de nieuwe mode trends. Daardoor blijf ik ontwikkelen en creatief. Naast het kappersvak houdt ik me graag bezig met alles op het gebied van beauty, ik volg dan ook veel op social media en ben dan vaak al snel op de hoogte van de nieuwe trends. Kleuringen maken in het haar is iets wat ik graag doe en is ook een specialiteit van mij. Het haar weer mooi en levend maken. Klanten blij de deur uit laten gaan is waardering voor mijn vak.

Afspraak inplannen?

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9:00 tot 18:00 uur

Woensdag: 9:00 tot 18:00 uur

Donderdag: 9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 8:30 tot 19:00 uur

Zaterdag: 9:00 tot 16:00 uur

Check ook onze barbershop website:

Contact

 

Nouveau Coiffures
Vijzelstraat 60
1601 NK Enkhuizen

Tel: 0228-315933
Mail: info@nouveau-coiffures.nl

Afspraak maken? Gebruik de knop hier onder of bel ons op het bovenstaande nummer!