Veel meer dan een schaar

Vaak wordt vergeten wat de kapper écht nodig heeft. Zoals de pen voor een schrijver, het penseel voor een schilder, is er niets zo belangrijk en essentieel voor de kapper als de schaar. Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft de kapper meer creatieve mogelijkheden. De aandacht moet uitgaan naar het gereedschap wat de kapper dagelijks gebruikt: De schaar. De ontwikkeling van de kappersschaar is in de afgelopen jaren minimaal geweest. De Italiaanse haarstylist Alex De Stefano vond dat het tijd werd om een schaar te ontwikkelen die niet alleen innovatief is, maar een heel nieuw behandelingssysteem voor het haar met zich meebrengt. De schaar is gemaakt van hoogwaardig Duits staal en wordt voor 70% met de hand gemaakt in een gespecialiseerd Italiaans bedrijf.

Comfort voor de kapper
De bijzondere schaar zorgt ervoor dat het lichaam van de kapper geen verkeerde houding aanneemt. De kapper blijft altijd rechtop staan en de ellebogen draaien naar beneden. Het bijzondere handvat van de schaar zorgt ervoor dat de kapper een perfecte beheersing over zijn/haar bewegingen heeft, alsof de schaar een natuurlijke verlenging van de hand is. De grotere ring van de schaar heeft een lichte omwenteling die gelijk is aan de natuurlijke bewegingen van de duim. Dit garandeert maximale stabiliteit en veiligheid.

Een meer dan tevreden klant
De schaar creëert haar zonder imperfecties. Het is een waar systeem voor de schoonheid en gezondheid van het haar van de klant. In enkele bewegingen worden de haren geherstructureerd en wordt het pluizig effect verminderd terwijl de lengte van het haar gelijk kan blijven als de klant dit wenst. Dankzij het speciale handvat van de schaar die samengaat met de 'lifting techniek', elimineert Ventaglio alléén de beschadigde delen van het haar en maakt het haar pluis vrij. Het resultaat is glanzend, zacht en perfect haar.

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

9:00 tot 18:00 uur

Woensdag:

9:00 tot 18:00 uur

Donderdag:

9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag:

8:30 tot 19:00 uur

Zaterdag:

9:00 tot 16:00 uur

Volg ons ook op Facebook
Bel ons voor een afspraak!