Great Lengths

 

Wat is Great Lengths?
Dat is natuurlijkhaar met alle schubjes, gelijk aan ons haar.

Hoe vermeng je dat met je eigen haar?

Heel kleine strengetjes haar met aan de top een minuscuul kunststofje dat aan je eigen haar wordt bevestigd. (haarstrengetjes worden haarextentions of haartransfers genoemd)

Beschadigt dat je eigen haar ?

Nee, beslist niet! Je beschermt als het ware je eigen haar!

Is het ook iets voor mij?

Als je niet zoveel haar hebt zakt dat steeds in. Ben je altijd aan het föhnen of kleuren, gewoon altijd met je haar bezig en ontevreden. Met Great Lengths in je haar behoud je lekker je volume. Of ... je hebt een lange punt of kleur in jouw model genomen, zonder je eigen haar te kleuren. Je wilt langer haar, natuurlijk neem je Great Lengths, hoef je niet te wachten en te denken was het maar langer en voller.

Hoe lang blijven haarextentions of haartransfers in je haar zitten?

Twee tot vijf maanden, dat hangt van de dikte van de extentions of transfers af en de kwaliteit van je eigen haar.

Wie draagt Great Lengths?
Zoveel mensen, jong, gemiddeld en ouder. Vrouwen meer dan mannen. Het is mooi en je ziet het niet.

 

 

Original Fine Featherheads

 

 

Eenvoudig snel. Eenvoudig ontzichtbaar. De eerste slimme haarverlening en haaraanvulling.

GL Apps is de eerste intelligente haarverlenging en haaraanvulling. GL staat voor Great Lenghts en dus voor hoogwaardige kwaliteit. App staat voor applicatie. Dat is logisch, want GL Apps worden in het haar aangebracht.

 

Kies u GL Apps uit en laat deze direct in uw haar aanbrengen. Razend snel! Zonder welk apparaat dan ook. Een paar handbewegingen zijn voldoende.

 

Bij de klassieke systemen wordt de zogeheten sandwichtechniek toegepast. Klinkt een beetje heftig. " INVISIBLE TOUCH" noemen wij onze techniek. De kunst is heel simpel: de GL Apps worden veilig door uw eigen haar bedekt! Eigen haar van onder naar boven, daar zitten de GL Apps. Heel slim en ontzichtbaar.

 

GL Apps blijven 6-8 weken zitten. Daarna worden ze verwijderd - en kunnen opnieuw ingezet worden! Wil men al eerder een andere styling: geen probleem. GL Apps zijn net zo makkelijk de volgende dag alweer te verwijderen. Dit verstaan wij onder echte vrijheid!

 

De behoefte voor een trendy styling is geen kwestie van leeftijd. Het maakt niet uit, hoe jong u bent: 8, 15 of 50 noem maar op. Mooi haar werkt altijd! Onze GL Apps kennen maar een voorwaarde: geniet van verandering!

 

Met GL Apps kunnen al met weinig strengen sensationele effecten bereikt worden. Nieuwe kapsels, slimme structuren, opwindende kleuraccenten: GL Apps zijn het perfecte middel waarmee modebewuste vrouwen hun haar doelgericht weten te modelleren.

 

GL Apps zijn verkrijgbaar in lengtes van 20, 30 en 40 cm. GL Apps in lengtes van 50 en 60 cm zijn op bestelling verkrijgbaar. De keuze aan kleurnuances omvat meer dan 35 tinten, inclusief alle trendkleuren en zelfs knalkleuren uit de Crazy serie. Voor de zekerheid: alle GL Apps bestaan vanzelfsprekend uit natuurhaarstrengen - in de bekende hoogwaardige kwaliteit van alle Great Lengts extentions.

 

Bij de 're-using', zo noemen we de hergebruiksprocedure, worden de GL Apps eenvoudig geregenereerd  en opnieuw in het haar aangebracht. Daarmee bespaart u geld en worden uw GL Apps nog waardevoller.

 

  

 

COLOR REFLEX SHAMPOO - KLEURGLANS VERSTERKENDE SHAMPOO.

Color Reflex is de geschikte shampoo voor gekleurd, geverfd en lichter geverfd haar, extenties, haar met highlights en gebleekt haar. De reinigende bestanddelen hebben een milde werking en onttrekken geen vocht. Aminozuren maken het haar zijdezacht, verminderen knopen en de statische lading. GSP-T® beschermt tegen vrije radicalen. De pH- waarde 5,5 is ideaal voor de hoofdhuid. Maar bovenal voorkomt SOLAMER GR8 de afbraak en verbleking van kleuren. Deze shampoo zorgt telkens opnieuw voor een uitzonderlijke en langdurige glans na elke wasbeurt.

 

 

Kom bij ons langs voor meer informatie!

 

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

9:00 tot 18:00 uur

Woensdag:

9:00 tot 18:00 uur

Donderdag:

9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag:

8:30 tot 19:00 uur

Zaterdag:

9:00 tot 16:00 uur

Volg ons ook op Facebook
Bel ons voor een afspraak!