Onze diensten

Wat houdt ons bezig?
Als creatieve mensen laten we ons door heel veel inspireren. We zijn continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe stijlen en nieuwe technieken. Wie plaatsneemt in één van de kappersstoelen bij Nouveau Coiffures merkt gelijk dat de medewerkers zelfverzekerd te werk gaan en op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends. We werken professioneel en adviserend.

Vernieuwing
Voor de kappers van Nouveau Coiffures is het belangrijk om scherp te blijven. Doel is om de massa voor te zijn door nieuwe lijnen, kleurstellingen en vormen te maken. We bezoeken regelmatig shows van o.a. Schwarzkopf en het Spectrum en organiseren trainingsavonden in de salon waarbij we blijven leren en ontwikkelen. We zijn nooit klaar met op de hoogte zijn.

 

Maatwerk
Mode blijft persoonlijk, iedereen zoekt zijn eigen sfeertje en stijl. Dat zorgt er ook voor dat wat bij de één goed staat bij de ander geen gezicht is. Maar gelukkig begrijpen we bij Nouveau Coiffures dat het kappersvak maatwerk is. De kappers gaan enthousiast te werk en zorgen ervoor dat de klant een kapsel krijgt dat bij hem of haar past.

Wij zijn lid van 'Het Spectrum'

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

9:00 tot 18:00 uur

Woensdag:

9:00 tot 18:00 uur

Donderdag:

9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag:

8:30 tot 19:00 uur

Zaterdag:

9:00 tot 16:00 uur

Volg ons ook op Facebook
Bel ons voor een afspraak!